Priopćenje za javnost

CBRE SEE imenovao Ivanu Rajković Špes za Rukovoditeljicu poslovanja u Hrvatskoj

rujna 4, 2023

$name

CBRE, vodeća svjetska savjetodavna tvrtka za nekretnine, objavila je imenovanje Ivane Rajković Špes Rukovoditeljicom poslovanja za tržište Hrvatske unutar Ureda za jugoistočnu Europu (SEE).
Tim povodom Boško Tomašević, direktor za jugoistočnu Europu u CBRE-u, izjavio je:

"Imamo fantastičan tim u Zagrebu koji je postigao brojne rezultate u svim sektorima od otvaranja ureda u travnju 2021. Posljednjih mjeseci CBRE SEE je pružio konzultantske i transakcijske usluge za više od 100.000 četvornih metara unutar uredskog, industrijskog, maloprodajnog i investicijskog segmenta našeg poslovanja na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju koje Ivana Rajković Špes posjeduje, kao i njezinim liderskim sposobnostima, siguran sam da ćemo ne samo nastaviti postizati izvrsne rezultate, već i iskoristiti brojne prilike za daljnji rast na ovom ključnom tržištu."

Ivana Rajković Špes, novoimenovana rukovoditeljica poslovanja u Hrvatskoj u CBRE South Eastern Europe, istaknula je:

"Čast mi je što mi je povjerena tako važna uloga. S ovako uspješnim timom u Zagrebu i cijeloj jugoistočnoj Europi, u kombinaciji s iskustvom i resursima globalne CBRE mreže, uvjeren sam da ćemo nastaviti s postizanjem novih
prekretnica na tržištu."

Ivana Rajković Špes u CBRE dolazi s pozicije direktorice transakcija i upravljanja portfeljem u Grupi Poseidon, gdje je upravljala portfeljem različitih platformi te tvrtke, a bila je odgovorna i za odnose s ključnim financijskim institucijama i investicijskim partnerima diljem srednje i istočne Europe. Također ima više od desetljeća iskustva u Erste grupi. Ivanine različite uloge u Ersteu uključivale su vodstvo Workout i Sales timova u Hrvatskoj u kojima je upravljala aktivnim portfeljem nekretnina procijenjenim na 300 milijuna eura, a kasnije i portfeljem workout-a od 150 milijuna eura, blisko surađujući sa sjedištem Grupe u Beču.

Kontakt s medijima