Transformiranje poslovnih rezultata

Globalna rješenja za radni prostor

Postignite transformacijske, strateške poslovne rezultate za svoje poduzeće integracijom end-to-end globalnih rješenja za radni prostor.

integrated-outsourcing-hero-972x1296_new_a-(1)

O usluzi

Globalna rješenja za radni prostor

Današnji korporativni čelnici u sektoru nekretnina su pred izazovom postizanja značajnih rezultata u smanjenju troškova popunjenosti, dekarbonizaciji, angažmanu zaposlenika i hibridnim rješenjima za radna mjesta.
 
Strateškim poslovnim angažmanom, podatkovnom inteligencijom i kontinuiranim inovacijama isporučujemo integrirana rješenja koja poboljšavaju iskustvo vaših zaposlenika, donose troškovne učinkovitosti, smanjuju rizik i stvaraju opipljivu vrijednost u vašem portfelju.

Rezultati – Fokusirani pristup

CBRE razumije da su svaki klijent i svaki portfelj jedinstveni i nudimo rješenja koja se prilagođavaju na temelju vaših poslovnih ciljeva. Bilo da podržavamo globalni portfelj ili pomažemo u lokalnim potrebama, imamo proizvode i usluge koji osiguravaju kontrolu troškova, operativnu izvrsnost, zadovoljstvo dionika i rješenja prave veličine.
 
Od kratkoročnih odluka do razvoja dugoročne strategije, u partnerstvu s našim klijentima otkrivamo rješenja za jedinstvene organizacijske potrebe i otkrivamo prilike za postizanje strateških poslovnih rezultata, diljem svijeta.

 1. Strateško partnerstvo

  Mi smo stručnjaci u stvaranju strateških odnosa u opskrbnom lancu, tehnološkim i industrijskim partnerima kako bismo pružili lokalnu specijalizaciju i izvrsnost usluga—donoseći sve mogućnosti CBRE-a našim klijentima. Možemo ulagati u strateška partnerstva kako bismo unaprijedili usluge koje primate i omogućili snažan ekološki, društveni i upravljački pristup (ESG) integracijom održivih rješenja koja utječu na zaposlenike, dobavljače i zajednice.
 2. Integrirana rješenja

  Globalni stručnjaci isporučuju lokalna rješenja koja su u skladu s vašim poslovnim ciljevima, od iskustva zaposlenika i zadovoljstva dionika, do operativne izvrsnosti i samoisporuke. Nijedan drugi pružatelj usluga ne može pružiti usluge upravljanja objektima, upravljanja projektima te savjetodavne i transakcijske usluge s mogućnošću otključavanja transformacijske vrijednosti za najveći financijski učinak.
 3. Opravdana izvrsnost

  Naš operativni model pruža jednu točku odgovornosti usmjerenu na optimalnu prilagodbu naših usluga za postizanje vaših ciljeva. To omogućuje pronicljivo donošenje odluka o cijeni, kvaliteti, brzini, riziku i iskustvu. Naše globalne mreže i platforme za upravljanje znanjem dosljedno prikupljaju i isporučuju najbolje prakse i rješenja našim timovima za račune kako bi pružili nove razine vrijednosti.
 4. Podaci i uvidi

  Ulažemo u naše ljude i tehnologiju što nam omogućuje prikupljanje podataka bez premca, osiguravamo točnost i pružamo korisne uvide za složene izazove. CBRE-ove sposobnosti i predanost kapitalu i intelektualnim resursima pokreću rezultate svjetske klase.

Rješenja za održivost

Ubrzajte svoj put do nulte emisije stakleničkih plinova, poboljšajte otpornost i pouzdanost svoje imovine i smanjite ukupne troškove vlasništva u svom portfelju kroz operativni model integriranog upravljanja objektima.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-2760x828

Istaknute usluge

Konatkt

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.