Upravljanje nekretninama i portfeljima

Integrirano upravljanje objektima

Od jedne linije usluga na jednoj lokaciji, do potpuno integriranog rješenja za upravljanje objektima na globalnoj razini, CBRE isporučuje rješenja najbolja u klasi koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve za operativnu učinkovitost, održivost i iskustvo na radnom mjestu.

$name

Naš integrirani pristup

Imamo najveći tim stručnjaka za integrirane usluge upravljanja objektima na svijetu — visokokvalificirane timove koji vam pomažu da ispunite svoje velike i male poslovne ciljeve diljem svijeta. Od postizanja nulte emisije stakleničkih plinova do smanjenja rizika, naš tim koristi optimizirani model pružanja usluga za upravljanje svim aspektima vašeg objekta.

Naš globalni pristup ogleda se u pružanju tehničkih usluga koje se temelje na količini podataka i enterprise tehnologiji, kao i suradnji s najboljim i najrazličitijim dobavljačima u industriji. Izvršavamo vlastite radne naloge tehničkog održavanja po nižoj ukupnoj cijeni po radnom nalogu od dobavljača u industriji, dosljedno pomažući stotinama tvrtki da ostvare vrhunske stope odgovora, vrijeme neprekidnog rada i sveukupno zadovoljstvo korisnika.

Što možemo učiniti za vas

Pružamo brže i pametnije transformativne rezultate u velikom broju

$name
Osigurajte pouzdane i učinkovite operacije
Optimizirajte troškove, smanjite rizik i poboljšajte ukupnu kvalitetu usluge, usklađenost i sigurnost vaše zgrade ili portfelja putem talenta, procesa i tehnologije koji su vodeći u industriji.
$name
Ostvarite ciljeve održivosti
Izradite strategiju za svoje ciljeve održivosti u koje možete vjerovati, izvršite svoj plan za postizanje i premašivanje svojih ciljeva i dekarbonizirajte svoj portfelj.
$name
Poboljšajte iskustvo na radnom mjestu
Učinite radno okruženje privlačnim, omogućite hibridni rad, privucite, angažirajte i zadržite svoj talent kroz prilagođeno iskustvo zaposlenika.

Rješenja po vašoj meri

Ostvarite potencijal vašeg objekta

Tehničke usluge:

Optimizirajte svoje operativne troškove, smanjite rizik, poboljšajte sigurnost, usklađenost i povećajte vrijeme rada s vodećim tehničkim talentom, tehnologijom, alatima i strategijama održavanja.


Smart FM rješenja:

Povećajte učinkovitost i radnu pouzdanost uz smanjenje emisija ugljika i troškova s povezanom automatizacijom zgrada, IoT i rješenjima za analizu podataka koja iskorištavaju sinergiju ljudi, procesa i integrirane tehnologije.


Optimizacija imovine:

Smanjite troškove životnog ciklusa postrojenja, poboljšajte performanse i pouzdanost i smanjite emisije ugljika nadogradnjom, optimizacijom, naknadnim opremanjem i sustavima za nadzor u vašoj zgradi ili portfelju.


Rješenja za održivost:

Strateški ciljevi djelovanja za klijente s ciljem smanjenja emisije ugljičnog dioksida, postizanja energetske učinkovitosti, očuvanja vode, bioraznolikosti i smanjenja otpada.


Usluge radnog iskustva:

Pretvorite svoje radno okruženje u odredište izbora putem usluga usmjerenih na ljude, koristeći tehnologije usmjerene na povećanje angažmana zaposlenika, optimizaciju učinka i pružanje smislenih uvida u radno mjesto.

Ključ u ruke:

Zahvaljujući sustavu "ključ u ruke" za svaki angažman, mi smo vaša jedina točka kontakta za cijeli tim isporuke, upravljajući svakim elementom lanca opskrbe, povećavajući učinkovitost kroz cijeli projekt i sažimajući raspored isporuke za sigurno postizanje bržih rezultata.

Globalna rješenja za radni prostor

Postignite transformacijske, strateške poslovne rezultate za svoje poduzeće integracijom end-to-end globalnih rješenja za radni prostor (GWS)

$name

Industrije kojima služimo

 • Upravljanje objektima telekomunikacijskih, medijskih i tehnoloških nekretnina

  Nudimo integrirana rješenja za upravljanje objektima za telekomunikacijske, medijske i tehnološke tvrtke u svakoj fazi.

 • Upravljanje objektima za financijske usluge

  Implementirajte globalno dosljedno iskustvo upravljanja objektima uz očuvanje svoje marke.

 • Upravljanje industrijskim i logističkim nekretninama

  Postignite mjerljive vrhunske rezultate upravljanja objektima u svim vašim industrijskim i logističkim objektima.

 • Upravljanje zdravstvenim ustanovama

  Stvaranje mjerljivih vrhunskih ishoda za korisnike poboljšanjem iskustva pacijenata kroz sigurna, privlačna i visokoučinkovita okruženja skrbi.

 • Upravljanje energetskim, naftnim i plinskim objektima

  Integrirano upravljanje objektima unutar globalno dosljednog, revizijskog i sigurnosnog operativnog modela.

 • Upravljanje objektima za ustanove prirodnih znanosti

  Postignite vrhunske rezultate upravljanja objektima u svojim laboratorijima, proizvodnom prostoru i kritičnim okruženjima.

 • Upravljanje infrastrukturom, obranom i javnim poduzećima

  Unapređenje misije i financijske otpornosti kroz rješenja strateškog upravljanja.

 • Upravljanje objektima maloprodaje i na više lokacija

  Optimizirajte izvedbu i rad svojih maloprodajnih trgovina s tehnologijom i rješenjima koja se temelje na podacima.

Naš rukovoditeljski tim

Trendovi troškova upravljanja objektima u 2022.

Otkrijte detaljna istraživanja FM troškova i uvide za donošenje odluka na temelju podataka.

$name

Povezana istraživanja