Vrste nekretnina

Hoteli

Pružamo kreativnu, praktičnu ekspertizu u ugostiteljstvu na svim većim tržištima, uz podršku sofisticirane platforme posvećene sektoru usluga.

hotels
Naši stručnjaci za hotelijerstvo i ugostiteljstvo koriste se poznavanjem tržišta i globalnim vezama kako bi pomogli klijentima da se nose s jedinstvenim izazovima ulaganja u hotelske nekretnine i upravljanja njima. Strateški smjer i operativni savjeti omogućuju vam da ostanete značajno ispred na ovom tržištu u razvoju.

Predano vodstvo i timovi u Americi, EMEA i Azijsko-pacifičkom području premošćuju geografska područja i organizacijske granice. Kombiniramo lokalne uvide s ovom globalnom mrežom kako bismo besprijekorno isporučili prekogranične zadatke. Pružanje jasnih savjeta i strateškog razmišljanja u nizu skupina usluga – uključujući prodaju ulaganja, dug i strukturirano financiranje, savjetovanje i procjenu – osiguravajući da institucije, pojedinci, investitori i zajmodavci mogu najbolje iskoristiti svoje hotele.

Usluge

Povezani uvidi

  • Bez obzira na prepreke, CBRE-ovo dubinsko razumijevanje vašeg poslovanja pomoći će vam da predvidite rizik i minimizirate poremećaje.

  • Oslobodite potencijal bilo kojeg prostora sa stručnim uvidom u inovacije koje transformiraju fizička okruženja u različitim vrstama nekretnina i industrijama.

  • Optimizirajte svoju strategiju ulaganja u nekretnine uz stručne uvide. Naša platforma za istraživanje kombinira sveobuhvatne podatke s opsežnom stručnošću o tržištima kapitala u različitim područjima i vrstama imovine.

Kontakt