Korporativna odgovornost

Planeta

Održivi pristup, usmjeren na okoliš, koji prepoznaje odgovornost i mogućnost utjecaja na način na koji se zgrade grade, nabavljaju, upravljaju, koriste i prodaju.

cr-planet-hero-972x1296

Ukratko

Kao najveći svjetski upravitelj komercijalnim nekretninama, poduzimamo proaktivne mjere kako bismo naše nekretnine učinili ekološki prihvatljivijima. Usvojili smo znanstveno utemeljeni cilj smanjenja stakleničkih plinova (GHG) kako bismo značajno smanjili emisije nastale kroz naše poslovanje i objekte kojima upravljamo.

Politika održivosti

Obaveza i politika održivosti
CBRE radi na stvaranju održive budućnosti za sve, a to počinje s utjecajem radnih prostora i zgrada koje koristimo i kojima upravljamo za klijente. Aktivno tražimo načine za mjerenje i smanjenje tih utjecaja. Godine 2021. obvezali smo se postići nultu neto emisiju ugljika do 2040., a više o našem planu dekarbonizacije možete saznati ovdje.

Pročitajte CBRE-ovu predanost održivosti okoliša u kojoj opisujemo sustav upravljanja vođen praksama i programima održivosti i okoliša. Osim toga, naša Politika održivosti okoliša ističe našu ambiciju da smanjimo naš utjecaj na okoliš i potaknemo održive prakse nekretnina.

Održivost

Naši programi održivosti rezultiraju smanjenim CO2 otiskom i smanjenim poslovnim rizikom od zastoja.

sustainability-cta-breaker-1424x1068