Vrste nekretnina

Uredi

Najopsežnija svjetska platforma nudi vam inovativna rješenja za vaše potrebe, bilo da ste korporativni korisnik ili investitor u uredski prostor.

office-hero-972x1296

Usluge za najmoprimce

Ostvarite vrijednost poboljšanjem produktivnosti i optimiziranjem lokacija ureda, portfelja, vlasništva i strukture kapitala s našim holističkim rješenjima za učinak na radnom mjestu, privlačenje i zadržavanje talenata te smanjenje troškova. Naša globalna tehnološka platforma povezuje stručnjake iz cijelog svijeta koji koriste uvid u tržište uredskog prostora i iskustvo za pružanje moćnih rezultata za lokalne, nacionalne i globalne korisnike.

Usluge za investitore

S pristupom koji obuhvaća prodaju imovine, dužničko i strukturirano financiranje, investicijsko bankarstvo, procjenu vrijednosti i savjetovanje, upravljanje imovinom, vlasnički leasing i rješenja za upravljanje projektima, pružamo usluge za uredski prostor — od ureda u predgrađu, legendarnih komercijalnih nekretnina i svega između — na svim glavnim tržištima.

Global Office Rent Tracker

Global Office Rent Tracker ilustrira ciklus najma ureda na ključnim lokacijama koje privlače najviše najamnine i predstavljaju glavnu koncentraciju velikih korisnika.

Povezani uvidi

  • Od migracije stanovništva do novih industrija, istražite sile koje transformiraju gradove i otkrijte nove mogućnosti u svjetskim gospodarskim središtima.

  • Oslobodite potencijal bilo kojeg prostora sa stručnim uvidom u inovacije koje transformiraju fizička okruženja u različitim vrstama nekretnina i industrijama.

  • Privucite vrhunske talente, osnažite svoj tim i potaknite rezultate pomoću uvida koji otključavaju potencijal vašeg posjeda.