Područje poslovanja

Bankarske i financijske usluge

Pružamo dosljedno globalno bankovno iskustvo svakom klijentu, istovremeno čuvajući vaš brend.

$name
Poznajemo vaša tržišta i primjenjujemo relevantne vještine i iskustvo za savjetovanje i ponudu rješenja, osiguravajući dosljednu uslugu na sadašnjim i budućim tržištima. Steknite povjerenje znajući da su vaši stručnjaci za financijske usluge i vaši poslovni partneri također vaši susjedi.

Naši stručnjaci za financijske usluge surađuju s globalnim, regionalnim i lokalnim bankama, tvrtkama za vrijednosne papire i osiguravajućim društvima kako bi stekli prednost i pripremili se za budućnost rješavanjem kritičnih izazova.

Isporučujemo prilagođena rješenja za širok raspon radnih mjesta, uključujući urede, sjedišta poduzeća, maloprodaju, podatkovne centre i kritična okruženja. Naša rješenja pokrivaju svako radno mjesto.

Povezani uvidi

  • Optimizirajte svoju strategiju ulaganja u nekretnine uz stručne uvide. Naša platforma za istraživanje kombinira sveobuhvatne podatke s opsežnom stručnošću o tržištima kapitala u različitim područjima i vrstama imovine.

  • Bez obzira na prepreke, CBRE-ovo dubinsko razumijevanje vašeg poslovanja pomoći će vam da predvidite rizik i minimizirate poremećaje.

  • Kako i gdje se radi iz temelja se promijenilo. Naši najnoviji podaci i rješenja pomažu vam razumjeti, predvidjeti i utjecati na budućnost rada.

Kontakti