Korporativna odgovornost

Praksa

Pridržavamo se najviših standarda upravljanja, etike i usklađenosti dok ostvarujemo iznimne rezultate.

cr-practices-hero-972x1296

Ukratko

Strogo vođeni našim vrijednostima osiguravamo da uvijek služimo našim klijentima, dioničarima i zaposlenicima s najvećim integritetom.

Etika i usklađenost

Svaki dan poslujemo na pravi način utjelovljujući naše RISE vrijednosti:

  • POŠTOVANJE: Djelujemo uzimajući u obzir različite perspektive i otvoreno dijelimo informacije kako bismo potaknuli povjerenje i potaknuli suradnju.
  • INTEGRITET: Nijedan pojedinac, tvrtka ili klijent nije važniji od naše predanosti našoj tvrtki i onome za što se zalažemo
  • USLUGA: Pristupamo izazovima s entuzijazmom i marljivošću, gradeći dugoročne odnose povezivanjem pravih ljudi, kapitala i prilika.
  • IZVRSNOST: Neumorno se usredotočujemo na stvaranje pobjedničkih rezultata za naše klijente, zaposlenike i dioničare.

Vodimo se tim vrijednostima u svemu što radimo. Oni su temelj naših Standarda poslovnog ponašanja i našeg programa i pristupa etici i usklađenosti u CBRE-u.
Saznajte više

Nabava

Raznolikost dobavljača

CBRE se obvezao potrošiti 1 milijardu dolara za više dobavljača u 2021. i povećat će proračun na 3 milijarde dolara u pet godina.

Kodeks ponašanja dobavljača

Pokrivajući sve, od ljudskih prava i radnih praksi do antikorupcijskih i ekoloških politika, ovaj dokument postavlja očekivanja za poslovno ponašanje dobavljača pri radu s CBRE-om i našim klijentima.

Izjava o ropstvu i trgovini ljudima

Imamo pristup nulte tolerancije prema modernom ropstvu i poduzimamo proaktivne korake kako bismo smanjili rizik od kršenja ljudskih prava u našem opskrbnom lancu.