Projektiranje i izgradnja

Savjetovanje o troškovima

Naša rješenja za savjetovanje o troškovima osnažuju klijente da planiraju i kontroliraju potrošnju, procjenjuju troškove projekta, upravljaju rizikom, eliminiraju rasipanje i identificiraju uštede u porezima i procesu nabave

cost-advisory-hero-972x1296

Planirajte i kontrolirajte troškove, upravljajte rizikom i nabavnom vrijednošću

Naše globalne baze podataka o troškovima među najvećima su u svijetu komercijalnih nekretnina. To nam daje duboko razumijevanje troškova izgradnje, građevinskog tržišta i mnogih čimbenika koji pokreću troškove.

Možemo predvidjeti i ublažiti rizike koji proizlaze iz brzih promjena u gospodarstvima, opskrbnim lancima i proizvodnji, pomažući smanjiti njihov utjecaj na proračun vašeg projekta. Vi ovu volatilnost možete vidjeti kao rizik, mi to vidimo kao priliku za vas. Onu koju možemo otključati.

Naši odnosi na razini uprave s opskrbnim lancem znače da vašem projektu možemo privući pažnju koju zaslužuje i tim koji mu je potreban kako bi se pobrinuo da bude uspješno dovršen.

Ovo su neki od načina na koje možemo dodati vrijednost svakoj fazi životnog ciklusa projekta:

  • Poticanje sigurnosti troškova i dobrog upravljanja na razini projekta i portfelja.
  • Pružanje uvida iz naše globalne baze podataka o troškovima, u područjima kao što su međunarodni, nacionalni i lokalni referentni troškovi za različite vrste projekata.
  • Optimiziranje rashoda kako bi se usredotočili na vrijednost za novac i uštedu troškova.
  • Poboljšanje sposobnosti donošenja odluka naših klijenata putem analize podataka.
  • Ublažavanje rizika kroz provedbu opreznog financijskog nadzora.

Usluge

Planiranje kapitala

Usklađujemo vaš planirani tijek projekta s vašim širim strateškim ciljevima kako bismo dali prioritet trošenju projekta i povećali učinkovitost kroz poboljšano planiranje resursa i predviđanje kapitala. Pravilno implementiran i dobro održavan kapitalni plan štiti vašu imovinu od rizika - i optimizira učinak onoga što trošite svake godine.

Usluge savjetovanja o troškovima

Pouzdano i transparentno planiranje troškova i kontrola troškova vođeno smanjenjem rizika, vrijednosnim inženjeringom, mjerama štednje, optimalnom nabavom i strategijama nabave temeljenim na riziku. Naši praktični stručnjaci za građevinsko tržište donose veću strogost, upravljanje i kontrolu troškova u donošenje odluka za klijente, s posebnim fokusom na smanjenje ukupnih troškova vlasništva i kapitalnih izdataka na razini projekta i portfelja.

Procjena troškova povrata

Radite sa stručnjacima na procjeni troškova ponovnog puštanja u pogon. Brinemo se da dobijete pravo osiguranje po najboljoj cijeni. Pomažemo vam da izbjegnete nedovoljno osiguranje jer vas to izlaže mogućim gubicima u slučaju odštetnog zahtjeva i osiguravamo da ne platite previše ako je vaša imovina preosigurana. Mi smo jedna od samo nekolicine tvrtki u svijetu s timom koji je u potpunosti posvećen procjeni troškova ponovnog puštanja u rad. Naš tim je jedan od najvećih.

Savjeti za namještaj

S fokusom na to kako kupiti, a ne što kupiti, naši stručnjaci za savjetovanje o namještaju pregovaraju o popustima na namještaj i osiguravaju transparentnost u procesu nabave. Koristimo našu opsežnu bazu podataka o popustima i odnosima s lokalnim dobavljačima, pružajući najbolju vrijednost za naše kupce.

Kapitalni dodaci

Otključajte skrivenu vrijednost u svom portfelju nekretnina i identificirajte značajne porezne uštede. Naš tim za kapitalna izdvajanja otkriva vrijedne prilike za povećanje vašeg novčanog toka kroz porezne olakšice dostupne od kapitalnih izdataka. Na temelju detaljne analize kapitalnih troškova, građevinskih nacrta i inspekcije na licu mjesta, pripremamo i predajemo zahtjeve, a zatim ih pregovaramo za vas.

Povezane usluge

Naš rukovoditeljski tim

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.