Transformiranje poslovnih rezultata

Maloprodajna analitika

Bez obzira raste li vaš brend ili je prisutan na nacionalnoj razini, provjerite svoje odluke o maloprodaji i donesite pametnije izbore lokacije pomoću znanosti o podacima s našom prilagođenom analitičkom platformom.

retail-anayltics-hero-972x1296

Znanje i tehnologija bez premca

Naša platforma maloprodajne analitike pruža kritičan kontekst, znanstveno utemeljen uvid i transparentnost koji su vam potrebni za vizualizaciju i razumijevanje vašeg portfelja nekretnina putem interaktivnih tehnoloških rješenja i vlasničkih skupova podataka. Od osnovnih karata lokacije do složenog prediktivnog modeliranja, nudimo niz rješenja za informiranje vaše strategije lokacije.

Duboko holistički pristup

Koristeći modele predviđanja, umjetnu inteligenciju i razne analitičke tehnike, pružamo više dokaza za vašu analizu i nudimo potpunu transparentnost naših modela. Također uključujemo osvježavanja modela i ažuriranja podataka kako bi vaš sustav bio u "stvarnom vremenu". Analitika može biti komplicirana pa vas naše predano osoblje za podršku vodi na svakom koraku.

CBRE Savjetovanje

Uvidi temeljeni na podacima ključni su za ostvarenje punog potencijala vašeg poslovanja. Saznajte više o tome kako naši stručnjaci za maloprodajnu analitiku pružaju sveobuhvatna rješenja i strategije izvršenja.

consulting-cta-breaker-1424x1068

O maloprodaji

Otkrijte kako CBRE-ov sveobuhvatan skup maloprodajnih ponuda i stručnosti može utjecati na vrijednost vaše tvrtke.

Kontakt