Transformiranje poslovnih rezultata

Prilagodba za ponovnu upotrebu

Ostvarite puni potencijal svojih resursa s timom stručnjaka koji zajedno rade na istraživanju svih namjena, brzo i agilno.

adaptive-resuse-hero-new-972x1296

O usluzi

Brz prijelaz na kupnju putem e-trgovine, povećana fleksibilnost u radnom okruženju i razvoj potrošačkih navika naveli su mnoge investitore da ispitaju svoje nekretnine iz nove perspektive. Naše desetljeća iskustva u svim dimenzijama nekretnina mogu vašu nekretninu odvesti izvan revitalizacije i obnove do potpuno nove namjene koja će optimizirati rad i povećati vrijednost.

Stručnost temeljena na podacima za snažne rezultate

Bez obzira na to je li vaš cilj osloboditi, zadržati, dokapitalizirati, premjestiti, preprodati ili ponovno izgraditi svoju nekretninu, CBRE vam može pomoći da odredite najbolju namjenu za svoju nekretninu i zatim je izgradite, upravljate, zauzmete ili prodate.

Vrste nekretnina

  • Kreativna, praktična ekspertiza u ugostiteljstvu na svim većim tržištima diljem Europe, kombinirajući znanje o industriji s iskustvom u nekretninama.

  • Predstavljamo najveću platformu za industrijske nekretnine na svijetu, koja nudi integrirani paket usluga za najmoprimce i investitore.

  • Najopsežnija svjetska platforma nudi vam inovativna rješenja za vaše potrebe, bilo da ste korporativni korisnik ili investitor u uredski prostor.

  • Integriranim rješenjima, jedinstvenim uvidom i iskustvom bez premca, pružamo rezultate za trgovce na malo, ugostitelje, investitore i vlasnike.

Naš rukovoditeljski tim

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.