Ulaganje, financije i vrednost

Globalno predviđanje i analitika

CBRE-ovi pouzdani stručnjaci za ekonomiju, podatkovnu znanost i predviđanje, ekonometrijski savjetnici, pružaju najtraženiju analitiku nekretnina na svijetu.

getty-images-973708488-global-forecasting-analytics

Pristupite CBRE-ovoj globalnoj platformi za predviđanje

Econometric Advisors

Već ste klijent?

Prijavite se na Econometric Advisors

ERIX

Već ste pretplatnik?

Prijavite se na ERIX

Ekonomski podaci za podršku vašoj strategiji

CBRE-ove napredne analitičke tehnike primjenjuju se dosljedno i u razmjerima bez premca u industriji. Uz vješto upravljane skupove povijesnih analitičkih podataka, CBRE ekonomisti mogu dosljedno analizirati karakteristike, upravljati i testirati modele predviđanja kako bi ponudili CBRE profesionalcima i klijentima jedinstvene uvide u prošlost i pružili vjerodostojne scenarije za budućnost. CBRE-ov višedimenzionalni pogled unapređuje industriju komercijalnih nekretnina i pruža transformacijske rezultate za klijente.

Osnaživanje naprednih ideja

Ekonomisti i znanstvenici koji se bave podacima, zajedno s vlastitim paketom analitičkih alata, pretvaraju nedorečena opažanja komercijalnih nekretnina u uvide koji se mogu poduzeti. Naša mreža prognostičara pruža klijentima globalno autoritativno vodstvo i nenadmašno poznavanje lokalnog tržišta. Najveći svjetski investitori oslanjaju se na jasne i dosljedne nalaze CBRE-a jer ti uvidi utječu na to kako razmišljaju o svojim ulaganjima u nekretnine.

Kontakt

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.