Ulaganje, financije i vrednost

Tržišta kapitala

Steknite proaktivne uvide i strategije koje otključavaju vrijednost, povećavaju povrat i poboljšavaju izvedbu vaših ulaganja u nekretnine na svim zemljopisnim područjima i klasama imovine.

$name

Investicijske nekretnine

Kao svjetski lider u stjecanju i raspolaganju nekretninama koje donose prihod za vlasnike i korporativne korisnike, koristimo se dubokim poznavanjem tržišta, stručnošću u transakcijama, pouzdanim odnosima i besprijekornom izvedbom kako bismo predvidjeli trendove, upravljali kapitalom i postigli maksimalne povrate.

Strukturirano i financiranje iz duga

Stvaramo inovativne opcije za bilo koji kapitalni zahtjev koristeći opsežne uvide u transakcije, jake odnose s zajmodavcima i vlasničku tehnologiju.

Bankarske usluge za ulaganje u nekretnine

Pružamo opsežno znanje, pristup ulagačima i strateško savjetovanje u cijelom spektru investicijskog bankarstva, uključujući savjetovanje o spajanjima i preuzimanjima, plasman dionica i sekundarno trgovanje LP-om.

2023 SEE Real Estate Market Outlook

Stručnjaci CBRE-a dijele svoja gledišta o tome što se sprema za gospodarstvo, uredska, industrijska, maloprodajna i kapitalna tržišta regije Jugoistočne Europe za 2023.

Hero-SEE-MO2023-Zagreb-2052x1368

Vrste nekretnina

Naš rukovoditeljski tim