Vrste nekretnina

Podatkovni centri

CBRE ima više od 25 godina iskustva u upravljanju profesionalnim timovima koji nude konzultantske, savjetodavne i transakcijske usluge, upravljanje projektima i usluge integriranog podatkovnog centra.

data-centres-hero-972x1296 (1)

Ukratko

Od operacija, savjetovanja do transakcija i vodećeg istraživanja tržišta, CBRE je jedina globalna tvrtka za podatkovne centre s punom uslugom.

Bilo da želite razviti, izgraditi, kupiti, prodati ili upravljati i modernizirati jedan podatkovni centar ili cijeli portfelj, mi smo stručnjaci u rješavanju složenih izazova za jednu od najdinamičnijih vrsta imovine u industriji. Kombinirajući tržišnu stručnost s lokalnim znanjem, isporučujemo sveobuhvatna rješenja koja vas drže ispred relevantnih trendova i tehnologija.

Povezani uvidi

  • Izgradite održiviju budućnost zahvaljujući uvidima u najnovije propise i tehnologije koje utiču na donosioce odluka i našu industriju.

  • Oslobodite potencijal bilo kojeg prostora sa stručnim uvidom u inovacije koje transformiraju fizička okruženja u različitim vrstama nekretnina i industrijama.

  • Optimizirajte svoju strategiju ulaganja u nekretnine uz stručne uvide. Naša platforma za istraživanje kombinira sveobuhvatne podatke s opsežnom stručnošću o tržištima kapitala u različitim područjima i vrstama imovine.

Kontakti