Planirajte, zakupite i uselite se

Fleksibilna rješenja za uredski prostor

Uredske potrebe drastično su se promijenile, čineći fleksibilan uredski prostor ključnim za vaše radno okruženje. Iskoristite znanje našeg tima, tržišnu stručnost i iskustvo za donošenje informiranih odluka o uključivanju fleksibilnosti u vaš portfelj.

flex-space-hero-972x1296

Duboka stručnost, holistički pristup

Kao najveći posrednik u fleksibilnom prostoru na svijetu, imamo podatke u stvarnom vremenu o 70% globalnog agilnog tržišta i iskusan tim fleksibilnih stručnjaka diljem svijeta. Naši klijenti kreću se od najsofisticiranijih agilnih korisnika do najmanjih novoosnovanih poduzeća. U svaku transakciju, koliko god mala bila, unosimo najbolje savjete, podatke i kreativnost.

Znanje i tehnologija bez premca

Alati koje smo razvili, kao i usluge, pružit će vam besprijekorno iskustvo fleksibilnog uredskog prostora koje se koristi za izradu strategije i ispunjavanje vaših potreba za fleksibilnim prostorom.

  • F.A.S.T (Flexible Availability and Survey Tool) koji izvještava o inventaru uživo i dostupnosti kod glavnih pružatelja fleksibilnih prostora.
  • CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator), koji brzo i točno uspoređuje cijene tradicionalnih i fleksibilnih opcija zakupa ureda.
  • MK2 (Market Knowledge 2.0), interaktivna baza podataka pokretana strojnim učenjem za agilnu pokrivenost pružatelja i tržišne cijene.
  • DYNAMO (View and Optimize), optimizira vaš portfelj, povećava uštede i identificira globalne partnere pružatelja usluga.

Sveobuhvatna rješenja i djelotvorne strategije

Naš iskusni tim pregovara o najboljim uvjetima koji odgovaraju vašem poslovanju. Isporučujemo end-to-end rješenja - od fleksibilnih portfeljnih rješenja i ugovornih struktura, opcija cijena i pregovora do agilnih partnerstava s operaterima.

CBRE Savjetovanje

Optimizacija troškova ključna je za ostvarenje punog potencijala vašeg poslovanja. Saznajte više o tome kako naši stručnjaci pružaju sveobuhvatna rješenja i djelotvorne strategije.

Istražite usluge savjetovanja

Povezane usluge

Kontakt

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.