Planirajte, zakupite i uselite se

Rješenja za radni prostor

Otključajte snagu svog radnog prostora s uslugama dizajna, isporuke i upravljanja usmjerenim na korisnika koji pokreću poslovnu strategiju, nadahnjuju ljudsku izvedbu i povećavaju angažman zaposlenika.

workplacesolutionshero972x12962 1

Duboka stručnost, holistički pristup

Dinamične organizacije zahtijevaju integrirana rješenja za radno mjesto visokih performansi koja su usko usklađena s očekivanjima i strateškim ciljevima zaposlenika. Naš raznoliki tim stručnjaka za strategiju radnog mjesta, organizacijski dizajn, promjene i transformaciju, dizajn i upravljanje popunjenošću može identificirati prilike za smanjenje i preraspodjelu nedovoljno iskorištenog prostora, poboljšanje iskustva zaposlenika, učinkovito upravljanje promjenama i usklađivanje kulture i radnih procesa kako bi se pružila izvanredna radna mjesta za raditi.

Tehnologija bez premca

Naša tehnološka platforma interaktivnog radnog prostora pruža kritičan kontekst, uvid i transparentnost koji su vam potrebni za vizualizaciju i razumijevanje vašeg portfelja. Od prostornog planiranja i programiranja do točne i brze procjene projekta, nudimo niz tehnoloških rješenja za informiranje strategije vašeg radnog prostora.

Sveobuhvatna rješenja i djelotvorne strategije

Sa sveobuhvatnim procesom vođenim podacima, definiramo holistička rješenja radnog prostora koja zadovoljavaju vaše jedinstvene organizacijske potrebe. Naše preporuke temelje se na najvećem portfelju referentnih vrijednosti prostora i troškova u industriji kako bi vam dale jasnoću i pomogle vam da ih s povjerenjem primijenite.

Zamislite i realizirajte svoje buduće radno mjesto

  • Strategija radnog prostora – Definirajte točne zahtjeve za vaš budući radni prostor kroz istraživanje usmjereno na korisnika
  • Dobrobit na radnom mjestu – Pružite holistički pristup zdravlju i dobrobiti zaposlenika
  • Projektiranje – Prenesite svoju strategiju i kulturu u izgrađeno okruženje
  • Tehnološke usluge na radnom mjestu – Osigurajte da tehnologija podržava besprijekorno radno iskustvo s našim punim paketom usluga tehnološkog savjetovanja, dizajna i upravljanja projektima
  • Upravljanje zauzećem – Održavajte i prilagodite svoj novi radni prostor u skladu s budućim zahtjevima
  • Upravljanje promjenama - Pripremite svoje ljude da vode, usvoje i održe promjene
  • Organizacijski dizajn - Potaknite transformaciju i poboljšajte organizacijsku učinkovitost

Naši tehnološki proizvodi

Povezane usluge

Kontakt

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.