Transformiranje poslovnih rezultata

Poslovna analitika

Odgovorite na smislena, djelotvorna pitanja i stvorite pravu priliku za svoje poslovanje s rješenjima koja se temelje na podacima za lidere u sektoru nekretnina.

business-anayltics-hero-972x1296
Podaci i uvidi u srži su našeg poslovanja i mogućnosti stvaranja sjajnih rezultata za klijente. Koristimo pristup usmjeren na normalizaciju podataka, automatizaciju i integraciju kako bismo riješili najsloženije složene podatkovne dileme s kojima se suočavaju čelnici u sektoru nekretnina. Od prikupljanja informacija iz različitih sustava do osiguravanja točnosti podataka, naš je tim osmišljen za tumačenje podataka za donošenje informiranih, promišljenih strateških odluka.

Naša značajna ulaganja u ljude i tehnologiju omogućila su nam prikupljanje neusporedivih podataka, osiguranje točnosti i pružanje korisnih uvida kako bismo pomogli čelnicima u sektoru komercijalnih nekretnina da iskoriste priliku.

Pristup vođen podacima

 1. Konzultativni pristup tehnološkim i analitičkim rješenjima usmjeren na klijenta

  Blisko surađujemo s vama kako bismo stvorili rješenja koja iskorištavaju podatke iz više izvora (vaših i/ili naših) za poticanje poslovnih i operativnih uvida koji pokreću strateške rezultate.
 2. Suradnja pruža skalabilno rješenje spremno za budućnost

  Radimo na razumijevanju vaših razvojnih ciljeva i prioriteta, kao i na potrebnim podacima, izvješćima i spektru tehnologija potrebnih da bismo vas dočekali gdje se nalazite danas i ubrzali vaše putovanje. U suradnji s vama razvijamo tehnološke i analitičke mape puta koje će ocrtati vaš put.
 3. Neusporediva pohrana podataka

  Naša vlastita Enterprise Data Platform (EDP) automatizira protok podataka iz različitih tehnoloških alata koje koriste timovi za komercijalne nekretnine diljem zemljopisnih područja i područja usluga, integrirajući informacije iz CBRE-a, izvora podataka klijenata i trećih strana. Naša vodeća pozicija na tržištu pruža uvid kroz prediktivnu analitiku, umjetnu inteligenciju i strojno učenje koje automatizira tijek rada i potiče učinkovitost.
 4. Upravljanje podatcima

  Naš proces upravljanja uključuje temeljne discipline kao što su upravljanje kvalitetom podataka, upravljanje životnim ciklusom informacija, sigurnost i privatnost, kao i prateće discipline uključujući arhitekturu podataka, klasifikaciju, reviziju i izvješćivanje.

Dodatne mogućnosti

Naš rukovoditeljski tim

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.