Projektiranje i izgradnja

Zgrade i sustavi

buildings-and-systems-basic-hero (1)
Naš geografski raznolik tim nalazi se u neposrednoj blizini klijenata širom svijeta. Uz stručnost u svim kritičnim aspektima građevinskih struktura i materijala - kao i inženjerskih sustava - razvijamo strategije koje optimiziraju performanse objekata i operativnu učinkovitost. Kombinirajući tehničku provjeru, usklađenost i certifikaciju s puštanjem u pogon i inženjerskim dizajnom u jednu integriranu organizaciju, možemo brzo prijeći s razumijevanja i identificiranja problema na dizajniranje rješenja i njihovu implementaciju. To pojednostavljuje dodirne točke, štedi vrijeme i smanjuje rizik.

Usluge


Savjetovanje u vezi s održivošću zgrade

Naš tim se bavi vašim ciljevima održivosti nudeći stručnost certificiranja za LEED, WELL Building Standard, BREEAM, Fitwel, IREM Certified Sustainable Property, BOMA i druge programe.

Puštanje u rad

Naši stručnjaci provjeravaju i potvrđuju jesu li električni, mehanički i vodovodni sustavi pravilno instalirani i zadovoljavaju li sustavne standarde projektiranja, izgradnje i puštanja u pogon.

Dotrajalost i stavljanje izvan pogona

Kreativni savjeti s komercijalnim fokusom, taktičke strategije i stručni pregovori o upravljanju rizicima dotrajalosti za najmodavce i najmoprimce.

Inženjersko savjetovanje

Obučeni inženjeri strojarstva, elektrotehnike, vodovoda i zaštite od požara donose opsežno stručno znanje u sve aspekte projektiranja i instalacije. Od jednokratnih projekata zamjene postrojenja i pojedinačnih nadogradnji sustava, preko kompletnih rekonstrukcija do kompletnog projektiranja novih sustava zgrada.

Okoliš i izvedivost

Bilo da iznajmljujete, vršite transakcije, obnavljate ili upravljate zemljištem i objektima, naše usluge pružit će vam vodič za razvoj troškovno učinkovitih strategija ublažavanja.

Usluge uključuju detaljnu analizu okoliša, procjenu stanja okoliša, istraživanja i sanaciju, upravljanje komercijalnim otpadom i procjenu rizika za pitku vodu.

Tehnički Due Dilligence

Globalna mreža stručnjaka za tehničku analizu koja se bavi svim aspektima kupnje, prodaje i kupovine nekretnina svake vrste, pomaže u identifikaciji tehničkih rizika i obveza za prodavce, kupce i korisnike. Naši geodeti doprinose potpunoj sveobuhvatnoj analizi pojedinačnih sredstava ili portfolija.

Vrste nekretnina

Naš rukovoditeljski tim

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.