Projektiranje i izgradnja

Ključ u ruke

Brže izađite na tržište, povećajte sigurnost troškova i ostvarite uštede s našim odgovarajućim, praktičnim upravljanjem projektima i programima.

principal-delivery-hero

O usluzi

Naši timovi isporučuju svaki aspekt vašeg projekta ili programa, od upravljanja ugovorima s građevinskim opskrbnim lancem do preuzimanja pune zdravstvene i sigurnosne odgovornosti i rizika. Uz ugovore o isporuci po principu "ključ u ruke" za svaki angažman, mi smo vaša jedinstvena točka kontakta za cijeli tim za isporuku, upravljamo svakim elementom opskrbnog lanca, pospješujemo učinkovitost u procesu projekta i sažimamo raspored isporuke za sigurno brže postizanje rezultata.

Mi smanjujemo rizik za vas prebacivanjem svih nizvodnih ugovora i rizika projekta na CBRE. Koristeći naš program opskrbnog lanca i naše odnose sa strateškim dobavljačima, osiguravamo željene uštede cijena, kvalitetu i kontrolu vremena isporuke. S našim transparentnim pristupom određivanju cijena, osiguravamo sigurnost troškova kroz rješenja s fiksnim cijenama i zajedničke mogućnosti uštede.

Naš rukovoditeljski tim

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.