Projektiranje i izgradnja

Preseljenje i stavljanje van pogona

Upravljajte svojim složenim projektima preseljenja, stavljanja izvan pogona i dotrajalosti dosljednim pristupom usmjerenim na minimalno vrijeme zastoja i nultu smetnju.

move-manage-hero-alt-972x1296

O usluzi

Pružamo cijeli niz rješenja za preseljenje i stavljanje izvan pogona, od planiranja preseljenja, komunikacije i uklanjanja namještaja do rješavanja dotrajalosti i ponovnog pokretanja projekata.

Nudimo potpuno integrirani pristup, upravljanje projektima premještanja, stavljanja izvan pogona i zastarjelosti kroz svaku fazu – kao i usmjeravanje i upravljanje internim timovima za podršku i konzultantima – tako da se možete usredotočiti na svoju osnovnu djelatnost.

Upravljanje preseljenjem

Smanjite poslovne prekide i povećajte zadovoljstvo zaposlenika naprednim planiranjem i strateškom komunikacijom. Naši predani menadžeri za preseljenje pružaju besprijekoran prijelaz, tako da vaše osoblje može biti 100% operativno od prvog dana. Naše usluge uključuju planiranje prostora i zauzetosti, planiranje selidbe, upravljanje i isporuku, kao i planiranje čišćenja i zbrinjavanja.

Stavljanje van pogona

Surađujemo s našim opskrbnim partnerima i društvenim poduzećima kako bismo donirali višak namještaja i opreme u dobrotvorne svrhe, podržavajući i naše i vaše programe društvene odgovornosti poduzeća dok pridonosimo net-zero ciljevima.

Dotrajalost

Imamo jedan od najiskusnijih timova stručnjaka na svijetu. Mi ćemo se pozabaviti Vašim izlaskom iz leasinga kako vi ne biste morali, mi ćemo za vas sve preostale obveze profesionalno riješiti. Naše pregovaračke vještine izgrađene su na analizi najma, tehničkoj stručnosti u izgradnji, razumijevanju sudske prakse i dotrajalosti, a sve to u kombinaciji s uvažavanjem komercijalnih tržišnih uvjeta.

Naš rukovoditeljski tim

Otkrijte naša najnovija izvješća i istraživanje tržišta

Naših 500 globalnih istraživača nudi djelotvorno znanje i višedimenzionalnu perspektivu bez premca u industriji.